Senaste inläggen

Matbudget
Att hitta billigare mat: en bonus för plånboken och hälsan
by Lena/ on 26 Feb 2024

Att hitta billigare mat: en bonus för plånboken och hälsan

Att hitta sätt att spara pengar på matinköp är en viktig färdighet för många människor. Oavsett om du kämpar med en stram budget eller bara vill minska dina utgifter, finns det många smarta strategier att använda för att få tag på billigare mat utan att kompromissa med kvaliteten. I den här artikeln kommer vi att utforska några användbara tips för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av varje krona när du handlar mat.

Handla Mat Online
Handla mat online till en större bjudning
by Lena/ on 25 Aug 2023

Handla mat online till en större bjudning

Tycker du om att anordna större bjudningar? Då vet du att det alltid är en hel del som måste ordnas innan. En stor del av att arrangera bjudningar handlar om maten. När du ska bjuda ett stort antal personer är det förstås mycket som ska införskaffas. Om du vill sköta det så smidigt som möjligt är det en god idé att handla mat online istället för att springa runt i olika affärer.

Fredagsgodis
Fredagsgodis
by Lena/ on 10 Feb 2023

Fredagsgodis

Fredagsmys är vi alla bekanta med, men hur är det med fredagsgodis? Det vanligaste är ju att man pratar om lördagsgodis, något som alla barn ofta längtar till. Vi minns så väl när man var liten och fick en tio-lapp eller en 5-krona för att gå ner till den lokal kiosken och handla godis. Det var alltid veckans höjdpunkt. Men när det gäller fredagsgodis så menar man ofta godis, snacks och tilltugg som är gott att ha i soffan till fredagsmyset.

Billig Veckomatsedel
TIPS FÖR EN BILLIG VECKOMATSEDEL
by Lena/ on 23 Dec 2020

TIPS FÖR EN BILLIG VECKOMATSEDEL

Söker du inspiration på en billig veckomeny? Här tipsar vi på köp mat online om hur du kan sänka matbudgeten. En grundregel är att försöka planera frukost, lunch och middag veckovis. Det finns mycket pengar att spara på en god planering där du inhandlar exakt det du behöver. Vi erbjuder prisnedsatta produkter och genom att använda sökfunktionen kan du enkelt hitta, och prisjämföra, de varor som du behöver till en billig veckomatsedel som du komponerat.

Matbutiker På Nätet
JÄMFÖR MATBUTIKER PÅ NÄTET
by Lena/ on 23 Dec 2020

JÄMFÖR MATBUTIKER PÅ NÄTET

Att jämföra matbutiker på nätet lönar sig. Sortiment, priser och fraktkostnader skiljer sig nämligen rejält åt åt mellan olika aktörer. I vår mataffär online samlar vi produkter med extra bra priser från några av de ledande butikerna i Sverige. Här på Köp Mat Online kan du enkelt jämföra matpriser via sökfunktionen eller genom att klicka dig vidare till den vara du är intresserad av, där visas även relaterade produkter och deras priser.