Kultures Kombucha är en handgjord, raw och ekologisk kombucha tillverkad i små partier genom fermentering av ekologiskt te. Kombuchan bryggs på traditionellt sätt för att skapa en uppfriskande och naturligt kolsyrad dryck.Drycken serveras bäst kall och kan avnjutas när som helst på dagen. Att dricka kombucha är ett enkelt och gott sätt att få i sig levande bakteriekultur.Drycken kan variera i smak och kolsyra eftersom det beror på kombuchans naturliga åldrande. Eftersom drycken är ofiltrerad kan det finnas spår av kombuchakulturen. Kultures använder så lite socker som möjligt för att få en god fermentering. De pastöriserar inte drycken och tillsätter inte probiotiska strängar i efterhand. Drycken är fri från artificiella färgämnen, smakämnen och sötningsmedel.Kombucha härstammar från Östasien där det har dokumenterats att den användes under den kinesiska Qin-dynastin 221 f.Kr.Flaskan är gjord av BPA-fri PET och returneras i pantsystemet.